Predstavitev agencije

Predstavitev podjetja

Kdo smo in kakšno je naše poslanstvo

Direktor podjetja Nepremičnine SV, Tomaž Poredoš

Direktor podjetja Nepremičnine SV, Tomaž Poredoš

Lokacija pisarne podjetja na Prešernovi ulici 2 v Ljutomeru

Lokacija pisarne podjetja na Prešernovi ulici 2 v Ljutomeru

Spomini na začetek poslovanja

Spomini na začetek poslovanja

Dobrodošli na naši spletni strani.

Nepremičninska agencija NEPREMIČNINE SV, Tomaž Poredoš s.p. je bilo ustanovljena jeseni leta 2005 z namenom popestriti ponudbo nepremičninskega posredovanja in nepremičninskega upravljanja na področju severovzhodne Slovenije.  Zlasti v letih 2004 in 2005 je bilo opaziti v tem delu Slovenije (Štajerska, Prlekija, Prekmurje) porast povpraševanja po nepremičninah, ki je bilo zelo intenzivno do 2010 leta. Svetovna finančno-gospodarska recesija je v naslednjih 6 letih močno oklestila slovenski nepremičninski trg kar, se je zelo poznalo tudi na našem mikro tržišču. Le s popolno predanostjo in močnim internacionalnim oglaševanjem nepremičnin, ki jih je naša agencija imela v prodaji ter najemu, nam je uspelo realizirati dovolj uspešno zaključenih poslov in zdržati negativne pritiske recesije ter se uspešno izviti iz njenega objema. V letu 2016 so se stvari začele obračati na bolje in sedaj imamo ponovno umirjeno rast povpraševanja po vseh segmentih nepremičnin. 

Problem, ki ga je naša agencija zaznala pred začetkom svojega poslovanja in še vedno obstaja, je v tem, da prodajalec in kupec le težko vzpostavita stik za uspešen prenos lastništva nepremičnin. Dosti prodajalcev svojih nepremičnin še dan danes ne ve, da obstajajo nepremičninske agencije, ki te problem uspešno rešijo.  Ena od teh smo tudi mi (ravno zato smo v naslov agencije postavili črki SV – severovzhod, in s tem še bolj poudarili naše področje dela) z nekajletnimi izkušnjami na področju nepremičninskega posredovanja. Najprej nekaj let v osrednjem delu naše države, ki je izredno konkurenčen ter neizprosen, a strokoven in prijazen do udeležencev v prometu z nepremičninami, zatem pa sedaj že 13 let poslovanja na že omenjenem tržišču. 

Trenutno je v podjetju zaposlen le lastnik podjetja, Tomaž Poredoš, ki ima veliko izkušenj z nekajletnim delovanjem v eni od priznanih nepremičninskih družb iz Ljubljane in ima pridobljene vse zahtevane strokovne in zakonske zahteve v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju ter Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o nepremičninskem posredovanju ZNPosr-B (licenco nepremičninskega posrednika pri MOP št. 00879, izkušnje, reference, zavarovanje za odgovornost za škodo za zavarovalno vsoto 334.000,00 EUR itd.), dolgoročno pa ima podjetje vizijo, da z neprestanim povečevanjem naših storitev širi krog zaposlenih. Podjetje je tudi podpisnik kodeksa dobrih poslovnih običajev pri nepremičninskem združenju GZS in član različnih nepremičninskih društev, kar njegovo strokovnost le dopolnjuje. Leta 2013 je agencija, skupaj s partnerskimi agencijami iz celotne Slovenije, soustanovilo skupen nepremičninski projekt pod imenom Mreža Novogradenj Slovenije in Hrvaške (MNS Slo+ Cro ) katerega namen je izboljšati prodajo novogradenj na celotnem področju naše države. V letu 2016 pa je agencija postala tudi ekskluzivni partner angleško govorečega, in visoko spletno poziconiranega, nepremičninsko-oglaševalskega portala EUROBURO, kjer našim naročnikom omogočamo visok obisk in interes tujih kupcev po nakupu in najemu njihovih nepremičnin. 

Kot smo že omenili, podjetje ponuja tudi storitev vzdrževanja-upravljanja vaših nepremičnin, vendar to ni upravljanje v smislu Stanovanjskega zakona (v nadaljevanju SZ-1) ampak v smislu t. i. »managementa« nepremičnin. To v grobem pomeni nadzor in skrb za vaše nepremičnine, če bo seveda potreba po teh storitvah izražena s strani lastnika. Več o tem lahko preberete na podstrani "VZDRŽEVANJE NEPREMIČNIN"

Ponujamo tudi  finančne produkte finančnih inštitucij, po katerih stranke redno povprašujejo,  pomagamo pri iskanju najugodnejšega izvajalca izdelave Energetske izkaznice in najugodnješe zavarovalnice za zavarovanje vaše nepremičnine. 

Skratka, tu smo zato, da Vam nudimo pomoč pri prodaji, najemu, oddaji, nakupu nepremičnin, da Vam nudimo pomoč pri vzdrževanju le-teh in poskrbimo, da so te storitve izvedene kvalitetno, strokovno, v duhu medsebojnega zaupanja in v dobro vseh nas.

 

Prenesi datoteke

Osnovni podatki podjetja

Podjetje: NEPREMIČNINE SV, Tomaž Poredoš, s.p.
Naslov: Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer, Slovenija, članica EU - STAVBA Pomurskega Tehnološkega Parka
Direktor: Tomaž Poredoš – nepremičninski posrednik z licenco MOP-a
Identifikacijska številka za DDV: 62895389
Matična številka: 3020649000

Mobilna številka/Whatsup:

Stacionarni telefon:

Telefax:

E-mail:

041 760 160 

02 5851344

02 5851345

info@nepremicninesv.eu

Internet/URL:

www.nepremicninesv.si,  www.novogradnje.info

 SKYPE naslov:

nepremicninesv

Facebook naslov:

Twitter naslov:

Instagram naslov:

http://www.facebook.com

http://twitter.com/Nepremicnine_SV

realestateagencynsv